El Juvenil del CE Ferreries escalfa motors per iniciar l’etapa a Lliga Nacional

Els de Kike Romero ja han començat a entrenar quatre dies per setmana fins que comenci la competició.

Cos tecnic

Aquest divendres l’equip de Juvenils del CE Ferreries, que s’estrenarà a Lliga Nacional, ha començat els entrenaments al camp de Sant Bartomeu. 27 jugadors han començat la pretemporada, 11 de l’equip de l’any passat, 8 que han pujat de la categoria cadet i 8 incorporacions provinents del CE Mercadal i el CE Alaior.

La pretemporada s’allargarà durant tot el mes d’agost on es disputaran diversos partits amistosos i els jugadors començaran a preparar-se per encarar la nova temporada a Lliga Nacional que comença al setembre.

El President del CE Ferreries, Damià Marquès es mostra molt content amb aquesta nova etapa: “Lluitarem per mantenir-nos a la categoria i consolidar-nos per arribar al centenari del nostre Club (2023) a Lliga Nacional”.

L’entrenador de l’equip, Kike Romero explica que s’han reforçat amb fitxatges d’altres equips i han pujat jugadors de la cantera “El bloc gran de jugadors es manté dels campions de lliga juvenil de la temporada passada, hem incorporat jugadors però mantenim l’esperit de l’equip de l’any passat”.

El primer partit que disputarà el Juvenil “A” serà a Son Bilboni 2 contra el Mallorca “B” el primer cap de setmana de setembre.

Joan Torrent para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.