Crónica Preferente: Cala Millor 2 – 0 Alqueria

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Cala Millor: Gonzalo G Marcheti, Iván Campos, Samuel Sánchez, David J Venteo, Manuel Morales, Francisco A Crespo, Benjamín Sanz, Gabriel Clemente, Antonio M Haro, Carlos Niño y Sergio Izquierdo.

Sustituciones: Rubén Moya por Francisco A Crespo (min.65), Javier Reina por Benjamín Sanz (min.73), Lorenzo González por Gabriel Clemente (min.81) y Fredy Andrés por Sergio Izquierdo (min.81)

Alquería: Toni Peña, Joan Artigues, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Antonio Vidal, Baltasar J Rigo, Raúl Rodríguez, Miguel Sastre, Toni Joan, Sebastia Mercadal y Bartolomé Rotger.

Sustituciones: Lluís Diaz por Raúl Rodríguez (min.59), Francisco J Maimo por Joan Artigues (min.59), Daniel Algaba por Sebastia Mercadal (min.71) y Carles Carrascosa por Toni Joan (min.76)

Goles: 1-0 Benjamín Sanz (min 33) y 2-0 Javier Reina (min 89)

Árbitro: Pedro Pablo Pérez García. asistido por Daniel Monserrat Ibáñez y Adam Medina Simonet.

Tarjetas: Antonio Vidal (amarilla, min 26), Bartolomé Rotger (amarilla, min 31), Toni Joan (amarilla, min 61) y Antonio Vidal (amarilla, min 78) para el Alquería.

omentario:

A un horabaixa d’estiu a Cala Millor, el partit començava molt mogut amb bones ocasions pels dos equips. El visitant Raúl, primer amb el cap i després amb un xut alt de dins l’àrea, pogué avançar al seu equip, mentre que els locals havien provat de sorprendre al porter Peña amb xuts llunyans. Una indecisió defensiva dels verd-i-blancs provocà uns quants rebots ben aprofitats per Benji per marcar de tir creuat entrant a l’àrea petita.

A la represa l’equip de Cosme Andreu sortia decidit a capgirar el marcador. Una bona jugada de Sastre per la dreta amb centrada cap a Baltasar obligà a intervenir al porter Gonzalo quan ja es cantava el gol. Un rosari de llançaments de còrner trets per l’Alqueria no trobaren recompensa, mentre que els locals, amb un home més en el darrer quart, per l’expulsió del visitant Vidal, cercaren la sentència primer amb un xut d’Haro desviat per Peña i després amb el gol definitiu de Reina, rematant un centre de contraatac per l’esquerra, quan ja es jugava el temps afegit.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.