Crónica Juvenil Lliga Menorca: CCE Sant Lluis 2 – 1 Penya Ciutadella Esportiva «B»

Màxima dificultat amb final feliç

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Guillermo Garcia, Alex Pons, Marc Florit, Joan Gili, Daniel MuÑoz, Ignacio Martinez, Jaume Rotger, Gabriel Morales, David Sanchez, Joaquim Coloma y Ander Coll.

Sustituciones: Ruben Rasero por Ignacio Martinez (min.39) y Sergi Pons por Ander Coll (min.46)

Penya Ciutadella Esportiva «B»: Juan Luis, Albert Triay, Joan Juaneda, Santiago Torrent, Joan Pons, Cristofol Bosch, Klever Javier, Roger Coll, Jaime Gelabert, Didac Villalonga y Ignasi Moll.

Sustituciones: Joan Franceschi por Roger Coll (min.63), Mikel Leonardo por Didac Villalonga (min.78), Adria Pons por Klever Javier (min.82), Jordi Pique por Joan Juaneda (min.85) y Joan (20′) por (min.)

Goles: 1-0 Jaume Rotger (min 24), 1-1 Jaime Gelabert (min 44) y 2-1 Joaquim Coloma (min 78)

Árbitro: Diego Saurina Llabres.

Tarjetas: Joaquim Coloma (amarilla, min 72) para el CCE Sant Lluis. Joan Pons (amarilla, min 20), Juan Luis (amarilla, min 21) y Klever Javier (amarilla, min 65) para el Penya Ciutadella Esportiva «B».

Comentario:

D’ara endavant els partits que tindran tots els equips que es disputen el títol de lliga juvenil i per tant, l’ascens a lliga nacional juvenil, seran més que complicats. Guanyar costarà, la major part de les vegades, sang, suor i llàgrimes. En el partit d’ahir diumenge, els de Moyano van començar a viure aquesta tònica que ja serà habitual d’ara endavant.

L’equip lluisser ha sofert de valent per a doblegar a un Penya Ciutadella B (2-1), que intentava fer un favor, lògic, als seus germans de l’A, i així distanciar als nostres de les primeres posicions de la lliga. No obstant això, un tant de Coloma en el 78, va deixar els tres punts en el caseller local que va aprofitar el duel directe entre Penya Ciutadella A i CE Ferreries (5-2) per a distanciar en quatre punts als blaugranes i continuar trepitjant els talons als de Biel Medina.

La primera meitat va ser un continu setge a la meta ciutadellenca, no obstant això, no era el dia dels nostres i amb el pas dels minuts, la tensió i l’obligació de sumar els tres punts se’ls girava en contra. El Sant Lluís va dominar durant els primers 45 minuts tant en el pla defensiu com en l’ofensiu però aquesta superioritat relativa no es reflectia en el marcador, i això per a una plantilla jove produïa una mica d’ansietat. Destacar, no obstant això, els intents dels nostres que mai van perdre la seva intencionalitat d’arribar a poc a poc de gaudir ocasions. En el minut 24, Jaume Rotger aconseguia el primer pas, avançar als seus (1-0, 24′). Quan estava finalitzant el primer període, un extraordinari tant de Gelabert posava les taules amb 45 minuts ja disputats, estàvem com al principi, però amb menys temps. (1-1, 44′)

En el segon temps, els de Berto Moll van millorar en defensa i van deixar d’estar tan presents en zona ofensiva, els nostres van continuar gaudint d’ocasions, però unes vegades la mala punteria i unes altres les intervencions de meta Gener evitaven que els de Moyano prenguessin avantatge. Va modificar diversos posicions el tècnic local per a tenir major verticalitat i profunditat, i li va funcionar. Quan el partit arribava l’últim terç, Coloma anotava el gol que fet i fet serviria per a vèncer, va costar!. (2-1, 78′).

Fins al final, màxima tensió, màxima concentració, màxima lluita, tocava sofrir però millor fer-ho amb la pilota als peus. Ho van entendre els pupils de Moyano i van arribar a dormir el partit que li va servir per a deixar els tres punts a casa. Ara la ment ja està posada en aquest pròxim dimecres, l’Atletic Villacarlos B visita Ses *Canaletes (20.00 h) en partit avançat corresponent a la 17. Un altre os dur de rosegar, com tots els que queden.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.