Minut de silenci per Sant Llorenç a la Federació

Concentració a la FFIB

.

El president de la Federació, Miquel Bestard, flanquejat pels presidents del club de futbol de Sant Llorenç des Cardassar i del Reial Mallorca, ha explicat que s’havien concentrat per honrar a les víctimes de la tragèdia ia les seves famílies, i per mostrar la solidaritat dels esportistes.

El minut de silenci ha estat compartit per nombrosos presidents i representants de clubs de futbol de Mallorca i directius, representants dels àrbitres, dels entrenadors, del futbol femení, i fins i tot jugadors que estaven entrenant al camp de l’Atlètic Balears.
El president del club Cardassar ha agraït la iniciativa i ha reconegut que li han reconfortat les mostres de solidaritat del món del futbol.
Després de l’acte, Bestard ha manifestat que, al costat del dirigent del Reial Mallorca, Maheta Molango, estan pensant en organitzar algun esdeveniment esportiu per recaptar fons en ajuda dels damnificats pel temporal.

Altres mesures

De cara a la jornada esportiva del cap de setmana, la FFIB ha decidit suspendre tots els partits dels equips del club CD Cardassar (Primera Regional, Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví. També està disposada a atendre ajornaments d’altres equips afectats per la tragèdia.

La pròxima jornada els àrbitres duran una cinta negra per mostrar el dol de la Federació i hi haurà un minut de silenci a tots els partits de futbol i futbol sala.

La Federació vol coordinar amb clubs i ajuntaments possibles col·laboracions amb el CD Cardessar, així com promoure campanyes d’ajuda als afectats.
També aportarà el material esportiu que necessiti el club de Sant Llorenç.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.