Crónica Preferente: At Ciutadella 1 – 2 CCE Sant Lluis

Tres punts i temporada liquidada

.

Alineaciones:

At Ciutadella: Adrian Prado, Joan Febrer, Oscar Tuduri, Lluis Coll, Adria Capo, Jose Manuel Benejam, Brayan Santiago Moreira, Ignacio Pons, Ignacio Rodriguez, Xavier Villalonga y Ayoub Bouzalmata.

Sustituciones: Josep Torres por Lluis Coll (min.46), Joan Salord por Xavier Villalonga (min.46) y Victor Diaz por Ignacio Pons (min.53)

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Carlos Stainer, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Juan Orfila, Jose Angel, Nacho Mateo, David Morente y Angel Ricardo.

Sustituciones: Juan Sola por Carlos Segui (min.46), Basilio Enrich por Alvaro Rotger (min.46), Oscar Moreno por Carlos Stainer (min.51), Frank Bonilla por Angel Ricardo (min.69) y LlorenÇ Olives por Oscar Pons (min.74)

Goles: 0-1 Nacho Mateo (min 16), 0-2 Angel Ricardo (min 19) y 1-2 Ignacio Rodriguez (min 41)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello. asistido por Cristobal David Pons Sintes y Jose Luis Caules Saurina.

Tarjetas: Ayoub Bouzalmata (amarilla, min 89) para el At Ciutadella. Juan Sola (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Tres punts per tancar amb bon sabor de boca la temporada. Aquest premi és el que ha aconseguit l’equip d’Elías Noval en la seva visita a Sant Antoni per tancar el curs futbolístic 2017/2018 de la categoria. Amb tot decidit en la part alta, els lluissers es van presentar a ponent amb la clara idea de sumar la victòria i poder anar-se de vacances amb un sabor de boca.

Amb l’equip conscient del que volia, el primer tram de partit va ser una presa de contacte entre tots dos però amb els nostres amb més força en atac que els de Berto Moll. La parella Moyano – Toni Vinent s’aduenya del centre del camp i amb això els de Noval van prendre la maneta al partit. Als 14 minuts, una bona pressió de Nacho al meta local Prado, acaba amb el davanter lluisser enviant l’esfèric al fons de les malles. Amb el marcador a favor, més es van aduenyar els nostres del partit, no obstant això, la mala punteria no donava més avantatge als blaus.

Un centre des de banda esquerra de Morente acaba amb una rematada de cap de Joan Orfila a la fusta, va poder ser el segon. Quan perdones ho acabes pagant, i a cinc minuts del descans, un desajustament en defensa va ser aprofitat pel local Nacho Rodriguez per igualar el partit abas de l’intermedi.

La tornada de la caseta va venir amb canvis en els de Noval, l’entrada de Sola i Basili, era premi per a tots dos a la temporada realitzada. El segon temps agafar el mateix rumb que el primer, els nostres sent posseïdors de la possessió i les arribades i per part local, a la contra intentant posar-se per davant. Una pena màxima comesa sobre Nacho als cinc minuts de la represa posava al CCE per davant, Melendez era l’encarregat de transformar des dels onze metres.

Amb el marcador a favor, els nostres havien de tancar el partit per evitar la pressió dels de Moll en el tram final. Ocasions va tenir per fer-ho, un mà a mà d’Oscar Moreno era atrapat per Prado, i una rematada de cap de Zurbano s’en va anar al travesser. El davanter navarrès va tenir una segona ocasió, però la seva rematada es marxa lleugerament aprop del pal dret de la meta ciutadellenca. En els últims minuts ho van intentar els de Sant Antoni però una gran intervenció del portera juvenil Llorenç va evitar l’empat.

Final del partit, tres punts per als nostres i temporada liquidada, toca descansar i prendre forces.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.