Crónica Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 3 – 2 Dosa

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Benjamin Vicente Fernandez, Adria Torres, Ismael Ruiz, Joaquin Guarino, DamiÀ Vinent, Raul Previ, Pablo Rodriguez, Joaquim Coloma y Carlos Rincon De.

Sustituciones: Victor Gomila por (min.27), Daniel Muñoz por Joaquin Guarino (min.53) y Josep Mascaro por Pablo Rodriguez (min.87)

Dosa: Jaume Ramis, Josep Marquet, Axel Truyol, Cesar Daniel, Aaron Salord, Albert Antequera, Albert Pons, David Marques, Jordi Arguimbau, Yerai Gonzalez y Carlos Rotger.

Sustituciones: Jefferson Amable por Albert Pons (min.67), Tomas Monjo por Axel Truyol (min.67) y Joan Marques por Albert Antequera (min.79)

Goles: 1-0 Joaquim Coloma (min 24), 1-1 Jordi Arguimbau (min 34), 2-1 DamiÀ Vinent (min 38), 3-1 Joaquim Coloma (min 83) y 3-2 Joan Marques (min 88)

Árbitro: Antonio Gomez Varo.

Tarjetas: Adria Torres (amarilla, min 56) y Ivan Pons (amarilla, min 66) para el CCE Sant Lluis. Carlos Rotger (amarilla, min 17), Jordi Arguimbau (amarilla, min 66), Cesar Daniel (amarilla, min 72) y Jose Francisco (amarilla, min 84) para el Dosa.

Comentario:

L’equip juvenil surt reforçat del seu primer examen seriós i Jose Angel Moyano probablement satisfet del rendiment mostrat per un equip que va saber complir a Ses Canaletes davant un rival de nivell. Especialment destacat va ser el paper de Joaquin Coloma, el millor local, desbordant en diverses jugades que van desnivellar el partit i autor de dos gols i dues assistències. Va ser un partit menys brillant de l’esperat, orfe del protagonisme previst atès que tots dos eren conscients que una derrota els complicava el futur més immediat i el més llunyà.

La primera part va ser clarament lluissera, que va aplicar una forta pressió a dalt i es va nodrir de l’ímpetu de Coloma i Adria Torres a dalt i del bon fer d’una defensa que es mostrava segura i contundent. Al CCE al guiaven Raul i Pablo, i un potent Adria Torres passat de vegades de voltes i la desimboltura de Coloma que portava de cap als ciutadellencs. Van aguantar els de Guerrero els primers vint minuts, però es va veure superat pel plantejament valent d’un equip extraordinàriament disciplinat, en el qual tots van assumir els galons que demanaven el partit. Es van avançar els locals en una passada de Raul per a Coloma que definia per sobre del porter per avançar als seus. Es complicaven les coses tan sol 10 minuts després, el tant de Jordi Arguimbau retornava les taules i deixava el partit en un puny. Abans del descans, va arribar l’anomenat “gol psicològic”, després d’una altra internada de Coloma, Damia en el segon pal només havia d’empènyer el servei en safata del seu company.

La segona part, més equilibrada, canvià en intensitat, encara que els de Moyano sempre arribaven amb més perill. Va acabar pagant el seu esforç l’equip visitant i no va poder igualar un partit en el qual havia estat millor el conjunt local que no va poder respirar tranquil fins al 83. De nou Coloma, batia a Ramis i deixava el marcador en 3-1. Encara ho van intentar els de Guerrero, que en el 89, tornaven a retallar distàncies a la desesperada, Marques posava el cor dels afeccionats locals en un puny, era el 3-2.

No obstant això, va tornar a sortir el protagonista del partit, qui sinó, Coloma, llevant-se de damunt  diversos rivals, caient, aixecant-se, tornant a caure i tornant-se a aixecar, cedia la pilota per Bep que va fer el treball fàcil, empènyer la pilota al fons de la xarxa per deixar el marcador en un clar i merescut 4-2 per als nostres.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.