Marc Rovirola nuevo jugador del At Baleares

Marc Rovirola és nou jugador de l’ATB. El jugador té experiència a 2aB on va jugar 57 partits amb el Fuenlabrada i l’Albacete, equip amb el qual va pujar de categoria la temporada passada. També ha jugat a 2a A amb el Girona. El jugador es trobava lliure i l’ATB ocupa així una de les dues fitxes lliures que disposava, quedant ara només una plaça per un jugador sub23. El migcampista arribarà a Palma dijous dematí i si passa la revisió mèdica a l’Hospital Sant Joan de Déu, serà presentat a les 13:30 hores a Son Malferit i participarà a l’entrenament de les 17:00 hores a les ordres de Manix Mandiola.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.