VALLORI: «TENIM EQUIP SUFICIENT PER QUEDAR A LA CATEGORIA»

Guiem Vallori

Vallori: «Noltros sempre tenim ganes que arribi cada diumenge, l’altre dia contra el Mestalla no se feren les coses malament. Vàrem crear moltes ocasions. Sabem que el Lleida serà complicat al seu camp. És un equip que triangula bé, té bons jugadors, gespa natural… anam allà a sumar esl 3 punts perquè estam més necessitats que ells. S’ha acabat el mercat d’hivern i si venien un o dos i els que som aquí som els que ho hem de treure i si algú ve per cobrir una vacant com a jugador lliure, ho treurem. Amb el que tenim ho hem de treure endavant i quedar-nos a la categoria. Sé el què és tenir una lesió de genoll i veure córrer ja a Xisco, tant per ell com per noltros és una notícia molt positiva«.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.