Declaracions de Biel Guasp

Biel Guasp

La plantilla ha reprès els entrenaments avui, després del dia de descans. La bona notícia és que Malik ha superat els seus problemes de genoll que l’impediren jugar diumenge passat contra el València Mestalla i ha tornat al grup. Horacio Melgarejo té a tots disponibles tret del porter Carl, encara amb problemes de visió.

Biel Guasp: «Estam en una situació complicada però l’equip està en ganes de treure els 3 punts a Lleida, un camp molt difícil. Es feina del cos tècnic i la direcció reforçar l’equip i si ha de venir algú per aportar, perfecte. Hem viscut la situació de Julio Delgado i ara no és moment d’individualitzar i sí de pensar en conjunt en la situació que estam. Tots hem de sumar. Xerrarem amb ell i passarem pàgina. Tots som jugadors i ho pot orientar d’una manera interna i no a les xarxes socials».

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.