Sant Bartomeu, primera estació del 2018

.

Diumenge a les 16:30 h. a Sant Bartomeu, la primera plantilla té davant seu, el seu primer compromís de la Lliga del 2018 davant un dels rivals amb millor plantilla de la categoria i actual líder de la competició, el CE Ferreries.

Els de Elias Noval afrotan aquest partit amb la necessitat d’aconseguir una victòria que no els allunyi de les posicions més elevades davant el rival que marca el punt més alt de la classificació. El conjunt lluisser ve de sumar un punt dels primers sis possibles en aquestes dues jornades disputades fins al moment del torneig de la regularitat, de manera que sumar els tres punts pot permetre als de Ses Canaletes escalar diverses posicions a la taula.

Per al dur partit de diumenge, el tècnic asturià seguirà sense poder comptar amb David Mercadal que segueixen el seu procés de recuperació després del cop sofert en la penúltima jornada de copa, així com la d’Oscar Pons per motius personals.

Els blaugranes per la seva banda, han incorporat a la seva plantilla durant el aturada nadalenca al central Toni Fedelich, que ja va formar part del club ferrerienc en passades temporades i que ve a reforçar la plantilla de Yeray Rodriguez. Segons va informar el quadre local en les seves xarxes socials, el tècnic canari comptarà amb les baixes d’Esteban, Carlos Febrer i Miquel Febrer per a la trobada, tres baixes que, de confirmar-se, són prou importants per als de Sant Bartomeu.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.