El Cala Millor, guanyador del Torneig de Sant Roc

El capità del Cala Millor, Rodri, amb el trofeu de campió del XIII Torneig de Sant Roc.

L’equip de I Regional del Cala Millor, dirigit per Xisco Varón, s’ha proclamat aquest dimarts brillant campió del XIII Torneig de Sant Roc disputat aquests dies en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca, després de vèncer a la final per 2-0 a l’Olímpic de Felanitx de Llorenç Mestre, equip que també jugarà a I Regional degut a la fusió dels dos equips eivissencs de 3ª Divisió. El primer gol l’anotava Benji quan transformava un penal comès damunt Sebas. Els del nucli turístic gaudiren de bones ocasions a la primera part mitjançant Javi rematant de cap i del mateix jugador que no va sebre resoldre una errada defensiva. Marc i Alvarito remataren desviat dues altres ocasions. Els felanitxers ho provaren amb una falta de Xavi Maimó que sortia alt, una rematada de prop de Cristian Ferriol ben aturada pel porter Gonzalo i una falta treta per Dani Algaba on la pilota passava prop del travesser.

A la represa no hi hagué tantes ocasions. Benji i David remataren desviat pel Cala Millor, equip que sentenciava el partit en el minut 67 amb un golàs de Miki per tota l’escaire des de fora de l’àrea. En els instants finals els felanitxers pogueren reduir distàncies: Dani Algaba xutava al pal i Cristian Ferriol rematava fora abans del xiulet final.

Abans de la final, el Santanyí guanyava per 6-8 la final de consolació contra l’Alqueria. Pels santanyiners anotaren Alejandro (2), Soto (2), Nando (2), Nicolas i Lorenz. Per l’Alqueria Joan Toni marcava quatre gols, i els altres Pec i Toni Vidal.