Olímpic Felanitx – Cala Millor, final del Torneig de Sant Roc

.

L’equip de l’Olímpic Felanitx, que entrena Llorenç Mestre, s’ha classificat per la final de la tretzena edició del Torneig de Sant Roc que es juga en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca després de derrotar aquest dissabte per 7-0 l’equip del Santanyí que es va presentar amb l’equip juvenil. Pels felanitxers anotaren Toni Sóller, Agus, Caldentey, Lluís i Pere Pep amb tres ocasions. A l’altra semifinal el Cala Millor de Xisco Varón va derrotar per 1-0 a l’equip amfitrió del l’Alqueria gràcies a un gol de Felip a l’inici de la segona part. El partit no va acabar ja que l’àrbitre Francisco Vivas Páez el va suspendre a falta de 15 minuts després de rebre protestes dels jugadors locals i una vegada haver estat expulsat el jugador campaner Toni Vidal.

El torneig tendrà la jornada decisiva aquest dimarts 15 d’agost, amb el partit Alqueria-Santanyí a partir de les 17:45 per decidir el 3r i 4t llocs, i a continuació la final Olímpic Felanitx-Cala Millor a partir de les 20 hores.

RJ para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.