Previa Preferente: At Ciutadella – CCE Sant Lluis

.

Aquest dissabte 18 de febrer i a partir de les 16:00 h. es disputarà al Camp Municipal de Sant Antoni la novena jornada de Lliga Regional entre At Ciutadella i el CCE Sant Lluís; un duel molt esperat pels pupils de Micki Gomila que intenteran una cosa gens fàcil, encadenar la seva tercera victòria consecutiva i donar un petit salt classificatori davant un rival que el supera en la taula per només dos punts, encara que els nostres compten amb un partit menys que els de Berto Moll.

Els de Ses Canaletes arriben després de dues victòries consecutives, però no ho tindran gens fàcil a Sant Antoni, davant un rival al qual ja es van enfrontar en la passada Copa i en el mateix feu, on els nostres van acabar emportant-se el partit en els instants finals amb dos tants de Javier Zurbano que van donar els tres punts. Després de la victòria agònica en la ultima jornada davant el CD Menorca, els blaus arriben en bona dinàmica de resultats i joc, buidant la infermeria i per tant aconseguint millor intensitat en els entrenaments.

Per la seva banda, els pupils de Berto Moll, arriben a la trobada després de caure per 3-1 a Es Migjorn, a l?última jornada de lliga, i amb tres punts dels últims quinze possibles, després de realitzar un espectacular inici de lliga amb dues victòries en les dues jornades que inauguraven la competició.


CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.