Crónica 2ª Reg. Mallorca: Porreres 1 – 1 Athletic Club Montuiri

El trío arbitral con los equipos

Alineaciones:

Porreres: Antonio Guerrero, Vicente Condori, Joan Barcelo, Emilio Farrapeira, Gabriel Adrover, Miquel A Rigo, Adrian Jimenez, Bartomeu Melia, Guillem Salom, Miguel Algaba y Rafael Mora.

Sustituciones: Jaume Ferra por Guillem Salom (min.45) y Jordi Rossello por Emilio Farrapeira (min.84)

Athletic Club Montuiri: Bernat Miralles, Alejandro Candela, Miquel Miralles, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Jose Tugores, Marc Barcelo, Pere J Martorell, Miquel Ginard, Pere Servera y Antoni Mayol.

Sustituciones: Francesc Mas por Antoni Mayol (min.46), Joan G Mateu por Miquel Miralles (min.46), Daniel Ortiz por Pere Servera (min.62) y Bartomeu Garcia por Pere J Martorell (min.80)

Goles: 1-0 Adrian Jimenez (min 25) y 1-1 Octavio Rechach (min 45)

Árbitro: Marc Prats Miro. asistido por Roberto Gonzalez Bestard y Martin Palmer Juan.

Tarjetas: Miquel A Rigo (amarilla, min 33), Gabriel Adrover (amarilla, min 41) y Gabriel Adrover (amarilla, min 45) para el Porreres. Miquel Ginard (roja, min 24), Miquel Miralles (amarilla, min 31) y Jose Tugores (amarilla, min 34) para el Athletic Club Montuiri.

Comentario:

A les 16h del diumenge 12 de febrer era quan s’inicià a Porreres el derbi més autèntic considerat per una part de l’afició. No era un més de la #temporadadelsderbis.

Als 15 min. del primer temps es produí una agressió de Ginard sobre un contrari estés al terreny de joc i dins l’àrea local, el col·legiat expulsà a Ginard per vermella directe i xiulà penal a favor dels porrerencs.

Tot seguit, marcaren l’1-0 des dels 11 metres.

Els de Montuïri amb un home menys i un gol en contra es complicava significativament el partit.

Poc temps abans de finalitzar el primer temps, Mayol provocà que un contrari tocàs l’esfèrica amb la ma dins la seva àrea i l’àrbitre xiulà penal a favor de l’Athletic Montuïri. El jugador de l’UE Porreres fou expulsat a l’esmentada jugada per doble targeta groga.

Rechach no fallà i empatà el partit 1-1, celebrant-ho amb els seus companys com un indi i seguidament es finalitzà el primer temps.

El segon temps començà molt similar al primer, amb igualtat de jugadors al camp i amb empat al marcador, però amb 45 min menys per disputar-se.

Malgrat que Munar realitzà alguns canvis per donar experiència i frescor al conjunt de Montuïri, l’Athletic no aconseguí passar de l’empat a 1, després de diverses jugades d’atac.

Als darrers minuts dins l’àrea porrerenca Garcia tengué el partit a les botes, però envià la pilota directament a fora.

Més d’una seixantena d’aficionats de Montuïri es desplaçaren fins al camp de Ses Forques per presenciar el partit i pagaren els 5?? d’entrada i la porcella sortejada pels del poble veïnat, tocà a una mare d’un atlètic que la cedí al club perquè la disfrutin els jugadors. GRàCIES A TOTS!

Athletic Club de Montuiri

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.