Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): La Real de L.u. 0 – 1 Sollerense D.s.

La Real de L.u.: Javier Ceballos, Ruben Alonso, Biel Gallar, Aitor Cortes, Arturo Nogales, Jaume Moragues, Santiago Picatoste y Carlos Cano.

Sustituciones: Jaime Anglada y Pau Guiscafre

Sollerense D.s.: Erik Ferriol, Mateo Marti, Albert Rullan, Joan Ferrer, Iker San, Jordi Hernandez, Xavi Marques y Edward Garcia Avelino De Souza.

Sustituciones: Albert Hauf, Andreu Marco, Joan Puig y Nicolas Bucurescu

Goles: 0-1 Joan Ferrer (min 39)

Árbitro: David Trujillo Ruiz.

Bon partit de ambdós equips. La Real molt defensiu i un Sollerense que desde es primer minut a anat a per la victòria.

El primer quart ha estat totalment dominat per els visitants que han gaudit de varies ocasions clares de gol, amb un pal inclòs.

Els dos següents quarts han estat similars al primer. Domini dels sollerics i sortides a la contra dels locals. Seguien creant ocasions de gol els de Sóller però no esteien encertats en el remat final. A això se li afegia un molt bon porter local i una defensa molt ordenada.

Així s ha arribat al darrer quart. Empat a cero al marcador. Els visitants han decidit jugar domés amb dos defenses i han posat un davanter més. El domini s ha accentuat i s han creat moltes ocasions. Al darrer minut falta clara prop de la àrea local que suposava la darrera oportunitat per que el Sollerense guanyes el partit, i així ha estat per que Joan Ferrer ha marcat el 0-1 quan ja no quedava més temps i ha fet justícia en el marcador, vist els mèrits de un i altre equip.

Molt bon partit de tot l equip solleric. Tots es nins s han mostrat molt participatius, han lluitat i han jugat bé en equip.