L’equip juvenil del FC Barcelona amb les penyes balears

L’equip juvenil del FC Barcelona amb les penyes balears

Amb motiu de la visita de l’equip juvenil de Divisió d’Honor del FC Barcelona a Mallorca per a jugar davant el Manacor, el diumenge matí va tenir lloc en el Centre Rafel Nadal una recepció del club a les penyes balears.

Per part de la Federació de Penyes hi assistiren els vicepresidents Sebastián Palmer i Sebastià Oliver,el secretari Òscar Escoda, acompanyats dels vocals Pere Jordà i Tomeu Vallori, juntament amb penyistes de la PB Els Tamarells, PB Porreres, PB Binissalem i PB Peguera. Foren rebuts pel cap de l’expedició Josep Castellà, que va mostrar un excel·lent tracte cap als penyistes, als que entregà diferents i valuosos obsequis. Després d’una agradable tertúlia i canvi d’impresions, els penyistes es pogueren fotografiar amb els jugadors i l’equip al complet que dirigeix Gabri Garcia, el qual guanyaria després per 0-2 en el terreny del Manacor, amb gols de Carles Pérez, i continua liderant la classificació amb nou punts d’avantatge damunt l’Espanyol.

 

Fed. Peñas

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.