El CE Xilvar signa a Baan Management Sports pel seu Fútbol base

El Club Esportiu Xilvar ha arribat a un acord amb l´empresa BAAN MANAGEMENT SPORTS per a la coordinació del futbol base

El Club Esportiu Xilvar ha arribat a un acord amb l´empresa BAAN MANAGEMENT SPORTS per a la coordinació del futbol base del Club de cara a la próxima temporada 2016-2017.

La filosofia d´aquest projecte serà prioritzar la formació integral del jugador, tractant tant la vessant esportiva com la humana del jugador per davant del resultat de la competició.

Dins la formació humana volem fomentar tota una sèrie de valors educatius que es poden treballar en un esport col.lectiu com és el cas del futbol, així com donar a conèixer la importància que té l´esport avui en dia com a forma de vida saludable.

Dins la formació esportiva volem aconseguir que els jugadors progressin, evolucionin i millorin dia a dia treballant en la direcció adecuada i sempre tenint en compte l’etapa madurativa i formativa del nin/a.

La coordinació esportiva marcarà les pautes a seguir per a tot el futbol base, les quals, aniran supeditades a una metodologia moderna a l’ensenyament del futbol (fomentant la creativitat i el raonament dels jugadors als entrenaments).

Així mateix, els entrenadors del club formaran part d’un procés continu de formació portada a terme per la coordinació esportiva, amb l’objectiu d’aconseguir implantar un model de treball comú per a tot club.

 

Juan Mayol para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.