Moyano, segon fitxatge per l’equip Regional

Moyano, segon fitxatge per l’equip Regional

Jose Angel Moyano Moreno (Vitòria, 1977) passara a ser un integrant més de la plantilla de l’equip Regional per a la temporada 2016-2017. El fins ara tècnic blau, després de no acceptar l’oferta de renovació com a tècnic del primer equip de la nostra Entitat, per tancar un cicle com a entrenador, si accepta la proposta feta pel Club per despenjar les botes i ser un jugador mes de la plantilla i ajudar des de dins a créixer al nostre conjunt Regional i convertir-se aixi en el segon fitxatge, despres del de Javier Zurbano.

Format al planter del CD Alaves, durant gran part de la seva carrera va estar a 2ª B i 3ª Divisió en equips com el Amurrio, Calahorra, Mirandes, Mensajero, Sestao i el desaparegut Sporting Mahones, on va penjar les botes a mitjans de la temporada 2011-2012 després de la desaparició de l’equip maones, per acceptar posteriorment l’oferta de la nostra Entitat per ser el coordinador i primer tècnic de l’equip Regional.

Quatre anys després, el vitorià, torna als terrenys de joc per donar un cop de mà als que fins fa pocs dies eren els seus jugadors, però aquesta vegada, des del propia gespa.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.