Signatura del conveni entre Grupo Juaneda i Atlètic Balears i renovació de Chando fins 2017

Convenio con el grupo Juaneda

Data, hora i lloc: dilluns 7 de març de 2016 a les 12:30h a la sala d’actes de la Policlínica Miramar (camí de Sa Vileta, 30) a l’edifici de consultes externes

Assistents:

Juan Alguersuari Bes: President del Grupo Juaneda

Ingo Volckmann: President de l’Atlètic Balears

Xavier König: Conseller Delegat de l’Atlètic Balears

Joan Bibiloni: Portaveu de l’Atlètic Balears

Entrenador, cos tècnic i 8 jugadors del primer equip de l’Atlètic Balears: Vicenç, Esteban, Manu, Chando, David Prieto, Kike, Wiemann, Kristian

Conveni amb Grupo Juaneda

El Grupo Juaneda, presidit pel Dr. Juan Alguersuari serà l’entitar mèdica que es fa càrrec dels serveis assistencials de l’Atlètic Balears; millorant així un dels aspectes més importants en un club de futbol. A partir d’ara, el Grupo Juaneda posa a disposició del club blanc i blau els serveis mèdics de la clínica Juaneda, Policlínica Miramar i Hospital Juaneda Muro, entre d’altres.

El conveni estableix que a partir d’ara els futbolistes de l’ATB acudiran a aquests centres mèdics per al tractament de les seves lesions o proves rutinàries; l’assistència mèdica urgent i programada que ofereixen en els seus hospitals així com el trasllat sanitari urgent en ambulància actuant sempre amb la màxima celeritat i oferint el millor servei.

Chando hasta 2017 vestirá de blanquiazul

Renovació Chando fins 2017

Alejandro Torres Román ‘Chando’ renova avui el seu compromís amb l’Atlètic Balears fins el 30 de juny de 2017, allargant així un contracte amb el club blanc i blau que començava la temporada 2014/15. El davanter mallorquí està signant una impressionant temporada amb 10 gols al seu caseller tot i haver passat per una lesió muscular que l’apartava del terreny de joc durant gairebé 3 mesos.

La seva trajectòria a l’ATB deixa uns números espectaculars i així, en la campanya 14/15 participava en 28 partits anotant 7 gols i una assistència mentre que enguany, ha superat els seus registres i entre les dues competicions atresora 10 dianes -9 en Lliga i 1 en Copa RFEF- que el fan ser el màxim realitzador.

El Director Esportiu Patrick Messow comenta sobre la renovació que “tant jo com el President, l’entrenador i tot el Club estam molt contents de poder anunciar avui que Chando renova el seu contracte i això ens assegura el gol per a la pròxima temporada. És un jugador molt important per a l’equip i per al club sencer. Mentre ell estigui en bones condicions físiques estarà vinculat al Club. Estam molt contents de poder gaudir d’ell un any més a Son Malferit amb la seva qualitat en el terreny de joc però també per la qualitat humana que ens ajudarà a assolir els nostres objectius”.

 

Fotos de Guiem Sanchez para Fútbol Balear.
ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.