Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. C): Santanyi 1 – 2 Olimpic

El Olimpic se impone en Santanyi

Alineaciones:

Santanyi: Julia Burguera, Manuel Alonso Gonzales, Hugo Torres, Miquel Adrover, Yeray Moreno, Xavier Prohens, Antonio M PÉrez y Francisco JosÉ Romero.

Sustituciones: Leo Braza

Olimpic: Carles Lopera, Pep Lluis, Jaume Riera, Arnau Sanso, Iker Vives, Pere Cerda, Auro Nicolas y Miquel Gaya.

Sustituciones: Toni Tauler, Javier Miranda y Miquel Sureda

Goles: 0-1 Jaume Riera (min 28), 0-2 Miquel Gaya (min 30) y 1-2 Xavier Prohens (min 35)

Árbitro: Santiago Rosello Tudela.

Comentario:

Al partit disputat aquest divendres a Santanyi entre el Prebenjamí Olímpic i el Santanyi

Emocionant partit entre primer i segon i… victòria manacorina 1-2!!!

Inici molt presionant de l’Olimpic den Rafel i en Pep Roig… però faltaven les ocasions, a excepció d’una falta des d’aprop de l’àrea del Santanyi xutada per Iker Vives, però que la parava el porter. Acabaven els primers 10 minuts podriem dir que amb una ocasió per cada equip.

Els segons deu minuts apretà una mica més el Santanyi, però sense crear opcions clares de gol. En canvi l’Olímpic en va tenir una de clara en un bon centre per banda dreta den Miquel «Truco» a en Miquel Sureda «Miki», i el seu xut passava molt aprop del pal.

Jaume Riera va fer un gran gol des del mig camp. Enhorabona valent!!

Bon inici manacorí al tercer temps, ja que als dos minuts en un córner i en jugada assajada, llançava al darrera Iker, i «Truco» xutava, i en un embull entre defensa i porter, la pilota acava entrant. 0-1. L’Olímpic seguia amb el domini i l’insistència i, una pilota tirada cap al mig del camp del Santanyi, en Jaume Riera li posava tota la pólvora a la seva bota i el fort xut no ho podia aturar el porter (0-2). Encare arribaren dues ocasions més de l’Olímpic en dos xuts al traveser per part de Jaume Riera i Iker Vives.

Al darrer temps i faltant dos minuts per acabar, l’àrbitre pità penal a l’àrea manacorina i posaren l’1-2 al marcador, però no hi va haver-hi temps per més i l’Olímpic sumava tres punts més que el situen ja 9 punts per damunt del Santanyi.

Vamos Olímpic!!

L’únic decepcionant del partit, l’actitud de l’entrenador del Santanyi, que fou expulsat per les «males formes» de dirigir-se a l’àrbitre i després el sempentetjà. Per sort la cosa no anà a majors gràcies a un santanyiner que l’aturà. Simplement els al.lots no haurien de veure aquestes coses. Deplorable!!

 

MSN para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.