Conferència sobre l’origen de l’Atlètic Balears (1920-1942)

At Balears 1921

El próxim divendres 18 de desembre (19:00 h.) a la Sala d’Actes de la Federació de Futbol de les Illes Balears (carretera de Manacor, devora l’estadi de Son Malferit) tendrà lloc una conferència a càrrec de l’historiador i investigador Manel García sobre els orígens de l’Atlètic Balears. Tractarà des de la formació dels primers equips balearicos (1920) fins la gestació de l’actual club (1942).

García és l’autor del llibre «Els origens de l’Atlètic Balears (1920-1942). Dels inicis a la fusió» en el qual es basen els continguts de la conferència. També exposarà dades recents, fins ara inèdites.

Hi assistiran el President de la Fundació Atlètic Balears, Miquel Deyà; un representant del Consell d’Administració del club; i el conferenciant i autor de l’estudi, Manel García.

Hi estau tots convidats!

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.