Missatge Nadalenc del President Bestard

Miguel Bestard brinda por un feliz 2016

Molts d’anys a tota la família futbolística. Demanam que l’any Nou sigui més plàcid que el 2015, perquè tots junts lluitarem per reafirmar la bona marxa del futbol d’aquestes illes.

DESITJOS PER AL 2016

Molts d’anys a tota la família futbolística, i que el nou any 2016 sigui més plàcid que l’anterior!

Sí, volem un any nou més plàcid, perquè la societat de les Illes Balears, com a membre d’Espanya i d’Europa, ha viscut, aquests darrers mesos de 2015, moments d’incertesa i tensió. Des de la crisi dels refugiats, al terrorisme indiscriminat de París, passant per l’escalada bèlica a les fronteres d’Europa.

Com a futbolistes, no podem obviar les convulsions viscudes durant el 2015 a les institucions federatives internacionals, que, encara que no ens afectin directament, suposen un descrèdit a la tasca organitzativa del futbol federat. També ens ha preocupat l’atac directe del Consell Superior d’Esports als clubs i als directius del Futbol Base, que se senten atacats per una fiscalització injusta.

Tot això han estat, al nostre parer, fets negatius de l’any passat, que voldriem veure superats aquest 2016.

Des de la Federació de Futbol de les Illes Balears vull enviar un missatge d’optimisme, perquè la nostra gran força com a institució radica en la unitat dels nostres estaments, que representen més de 30.000 federats. Aquesta unió ha permès aconseguir gran fites en els darrers anys, com la nova Casa del Futbol, patrimoni de la FFIB; l’augment de clubs, equips, fitxes i competicions; la millora evident del nivell tècnic d’entrenadors, futbolistes i àrbitres; la creació d’una Fundació que promou la solidaritat i la integració; i el respecte social que s’ha guanyat la nostra Federació entre la resta d’institucions privades o públiques.

Com que molts m’han demanat que continui liderant la FFIB per assegurar aquesta unió, ja he anunciat que me presentaré a un altre mandat; així és que lluitarem tots junts perquè el 2016 servesqui per reafirmar la bona marxa del futbol d’aquestes illes.

Molts d’anys a tots!

Miquel Bestard

President de la FFIB

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.