Juanjo Nieto, el setè reforç del At Baleares

Juanjo Nieto firma con el At Baleares

Juan José Nieto Zarzoso ‘Juanjo’ s’ha convertit aquest dijous en el setè reforç de l’Atlètic Balears per a la temporada 2015/16. El futbolista s’ha unit a la concentració a Múrcia on ha signat el contracte amb el club blanc i blau per dues temporades. Tot seguit, es vestia de curt per entrenar ja amb els seus companys a Pinatar Arena.

El jugador de 20 anys (3/10/94) arriba procedent del Real Valladolid B (Segona Divisió B) i la seva posició és defensa lateral dret. La seva trajectòria s’ha desenvolupat principalment en el Castelló i les dues últimes temporades ha militat al club val·lisoletà. En la temporada 13/14 aconseguia l’ascens de Tercera Divisió a la categoria de bronze i el defensa jugava 35 partits durant el curs. La temporada següent va acumular 16 partits a 2ªB.

Durant les seves primeres hores a la concentració, Juanjo ha pogut compartir les unes hores amb els seus nous companys i cos tècnic. El castellonenc es quedarà a Múrcia fins dissabte nit i la presentació a Palma serà el dimarts 11 d’agost.

Juanjo Nieto es converteix en el setè fitxatge d’aquest estiu després de l’arribada de Pliquett, Wiemann, Kike López, David Prieto, Javi Casares i Carles Marc.

Nieto con Siviero enseñando su nueva camiseta

J. Nieto: “El projecte que hi ha em sembra impressionant”

Després del primer entrenament amb l’equip, Juanjo explicava en declaracions per a la web del Club que no ha tengut cap dubte quan va rebre l’oferta del ATB. “Estic molt content de ser aquí. Tenia ganes de signar des que va sortir l’opció de fitxar per l’Atlètic Balears. Mai vaig dubtar. El projecte que hi ha em sembla impressionant. Tenia moltes ganes d’incorporar-me, començar a entrenar i conèixer a tots els meus companys “, assegurava.

Havent conegut ja a Siviero i companys, el defensa està satisfet amb la seva rebuda. “Ha estat una rebuda molt bona. Els companys, tot i no ser un filial com d’on jo venc, són més grans i amb experiència. M’han rebut molt bé, estic molt content”. Sobre l’objectiu del curs, “m’han comentat que s’està intentant fer equip per competir i lluitar pels llocs de dalt”.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.