Remodelació Estadi Balear

.

Aquest dilluns s’han reunit Ingo Volckmann, propietari i president del CD Atlètic Balears amb el nou president de Procampo, Damià Estelrich amb un doble objectiu: conèixer-se per primera vegada després de l’elecció de la nova Junta Directiva el passat 3 de juliol i; establir les bases per a una futura reforma de l’Estadi Balear.

A la cita a Son Malferit, Estelrich plantejava la idea de remodelació del feu blanc i blau així com conèixer quina capacitat d’implicació i col·laboració pot tenir el Club en aquest projecte.

Les següents passes a seguir per part de Procampo són, segons explicava Estelrich, primer reunir-se amb les institucions per explicar el projecte i obtenir els permisos necessaris i; després comptar amb un o diversos pressupostos per dur a terme la reforma. Els dos presidents s’han emplaçat a una propera reunió pel que fa aquests temes estiguin en marxa i es pugui traçar un full de ruta per cercar la solució més convenient tant per a la ciutat de Palma com per als aficionats i Club.

Cal recordar que des de juny de 2013 l’Estadi Balear es troba inaccessible per problemes estructurals, afectant directament a la dinàmica del Club que, en la temporada 13/14 es traslladava a Magaluf i a la 2014/15 al camp actual, a Son Malferit.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.