Jugadores y cuerpo técnico del At. Baleares participan en las carreras de exibicion organizadas por la Federaciò de Trot

jugadores y cuerpo técnico del At. Baleares

Divendres vespre, 12 representants de l’Atlètic Balears van assistir a les carreres de tàndems organitzades per la Federació de Trot a Son Pardo per participar en les carreres d’exhibició previstes després de les PREMIUM.

Gustavo Siviero i el seu segon, Horacio Melgarejo juntament amb Vich, Juárez, Jaime, Manu Farrando, Kike López, Chando, Riad com a jugadors i; Álex, Lolo i Edu Nicuesa (preparadors físics) van ser els valents que van viure l’emoció del trot al costat dels millors menadors.

El grup blanc i blau, vestits amb les camisetes de l’equip, es dividien en dos grups i cada un d’aquests feia una cursa. En la primera el guanyador era el cavall de Jaime Hernández mentre que en la segona va ser el de Joan Vich. Rialles, fotos i també molts nervis entre tots aquells que no havien vist mai d’aprop un cavall.

Fotos de Infotrot Balears.
ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.