Siviero se lleva al equipo a la Playa

El At Baleares trabaja en la playa

Cumplida ja la primera setmana d’entrenaments de pretemporada, avui Gustavo Siviero sorprenia els seus jugadors amb una sessió molt diferent; els convocava a les 08:30h a la platja d’Es Molinar a Palma. Amb una previsió d’entrenaments i partits molt intensa per aquesta segona setmana de feina, aquest dimecres es desenvolupava una sessió única i canviant la gespa per l’arena. Regnava el bon ambient i les ganes de passar-ho bé mentre es fa feina amb els companys.

De les 08:30 fins les 10h els jugadors blanc i blaus duien a terme una sessió molt física a través de jocs amb pilota. La tasca començava amb carreres per grups, seguit d’altres activitats com el Futvolley, partidets de futbol platja o rugby per treballar el contacte. D’altra banda, els porters han fet feina específica. Per acabar, tots els jugadors es refrescàven a l’aigua per relaxar-se després de suportar la intensa sessió i la calor.

El dimecres és l’únic dia de la setmana amb una única sessió i el dijous a les 18h arriba el primer partit de pretemporada que enfrontarà els de Siviero amb el Divisió d’Honor.

 

Fotos de ATB.
ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.