El fútbol regresa a Porreres con un equipo de Regional

Porreres tendrá un equipo en 3ª Regional

La Unió Esportiva Porreres tornarà a tenir equip de futbol després de més de 5 anys sense futbol sènior al poble. Un grup de gent s’ha proposat reactivar el club posant-se al capdavant del projecte. De fet, el proper dia 29 de juliol es celebraran eleccions per a constituir la nova junta directiva i, si no hi ha canvis de darrera hora, el president serà Guillem Ballester juntament amb un equip integrat per gent que sempre ha estat lligada o vinculada al món del futbol del poble.

L’equip, que serà inscrit a la Tercera Regional, està integrat, de moment, per un grup de 16 joves de Porreres tot i que la plantilla encara no està tancada i s’hi afegiran alguns jugadors més. Aquest grup serà entrenat pel llucmajorer Sebastià Feliu, amb experiència i una àmplia trajectòria a les categories sènior del futbol “de ca nostra”.

Ballester explica que “anam en serio, tenim ganes de que hi hagi futbol i volem fer un equip molt competitiu que en un o dos anys deixi la tercera regional i tornar a posar el Porreres allà on li toca i va estar durant molts anys”.

La idea de fer un equip de Tercera Regional, a banda de competir, és “que sigui un al·licient pels al·lots que sempre miren l’equip de grans amb l’objectiu final que hi torni a haver una bona base i que els al·lots no se’n hagin d’anar a jugar fora de Porreres. Perquè això sigui possible l’equip dels grans ha de ser seriós i competitiu perquè és el mirall dels petits”, destaca Guillem Ballester.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Jaume Martorell, explica que “en els darrers mesos, s’ha fet molta feina per trobar gent que es vulgui involucrar amb el projecte que té com a objectiu tornar el futbol a Porreres perquè un club amb la història de la Unió Esportiva ha de tenir futbol”. Martorell, qui col·labora amb la posada en marxa d’aquest projecte, apunta que “per descomptat tendran tot el suport de l’Ajuntament perquè el futbol sènior torni al poble”.

Cal recordar que la Unión Sportiva Porreras va ser fundada al 1934 tot i que abans ja hi va haver el Football Club Porreras (1923) i ha disputat 12 temporades a la Tercera Divisió disputant 4 Copes del Rei.

A la categoria base, els darrers anys els nins de Porreres, juguen amb l’equip es Pla juntament amb els de Montuïri i Vilafranca.

Ajuntament de Porreres

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.