El At Baleares pasa la revisión medica en la Policlinica Miramar

El At Baleares pasa la revisión medica

El primer equip de l’Atlètic Balears ha començat ben d’hora la pretemporada del curs 15/16. A les 08:30h, tot i que molts ho feien una estona abans, els jugadors eren citats a la Policlínica Miramar del Grup Juaneda per passar el necessari reconeixement metge abans que comenci la pretemporada de forma oficial damunt la gespa i vestits de curt.

La cita al centre hospitalari era el moment de retrobament de molts futbolistes i alhora també moment de presentacions. Els noi¡uvinguts Kike, Pliquett i Wiemann han conegut els seus nous companys de vestuari. I és que fins a 18 jugadors han passat les proves analítiques i l’electrocardiograma. Les absències només eren les de Joan Vich qui s’incorpora el dimarts a la feina i David Prieto qui serà presentat dimarts com el quart reforç del club blanc i blau.

Així, Biel Guasp, Jaime Hernández, Francesc Fullana, Esteban, Alejandro Torres, Thilo, Tim, Vicente, Malik, Jordi, Manu Farrando, els juvenils Juárez, Rodrigo, Coll i Riad a més dels tres nouvinguts són els jugadors que té disponibles el tècnic Gustavo Siviero per a començar a preparar un nou i il·lusionant curs a Segona Divisió B.

Recepció al nou consistori de l’Ajuntament de Palma

El primer entrenament està previst per avui a les 18h a l’estadi de Son Malferit. A la mateixa hora es produirà a més la recepció oficial als nous membres del consistori de l’Ajuntament de Palma ja que es rebrà al Batle José Hila i al Segon Tinent de Batle Antoni Noguera.

L’Atlètic Balears agraeix el bon tracte i professionalitat rebut per tots els membres de l’organització i personal sanitari de Policlínica Miramar.

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.