Conveni FFIB – CREU ROJA per fer cursos de Primers Auxilis al Futbol Base

Miguel Bestard firma el convenio con la cruz roja

AVUI MIGDIA, la Creu Roja i la Fundació de la FFIB han firmat un Conveni pel qual se faran cursets de primers auxilis. Des de benjamins fins a juvenils, els clubs podran demanar els cursos.

Han protagonitzat la firma del Conveni el president de la Creu Roja de Balears, Antoni Barceló, i el president de la Fundació del Futbol i de la FFIB, Miquel Bestard. També hi assistiren el gerent de la Creu Roja, Joan Batle, i la directora de Salut i Emergències, Victòria Avellà.

Una instructora de la Creu Roja, Maribel Romero, ha fet una demostració pràctica de les maniobres principals de primers auxilis que s’ensenyaran als futbolistes.

Aquests cursets se faran a partir de la temporada vinent, demanant la col·laboració dels clubs, que facilitaran les instal·lacions. Els tècnics de la Creu Roja se desplaçaran cada setmana a un club diferent per donar les xarles divulgatives, de unes dues hores de durada.

L’objectiu d’aquest Conveni és divulgar els primers auxilis entre la població més jove, perquè sàpiguen actuar en un cas d’emergència, tant si és dins el terreny de joc com a ca seva.

Demostración de la Cruz Roja

Tant Bestard com els responsables de la Creu Roja s’han mostrat d’acord en què aquests coneixaments bàsics de primers auxilis seran de molta utilitat per als joves futbolistes, i també per als directius i tècnics dels clubs que hi vulguin assistir.

Fins i tot s’ha parlat de la possibilitat que aquests mini-cursets (d’unes dures hores) siguin oberts als pares dels federats que hi vulguin assistir, perquè aquesta informació pot ser útil també per a urgències sanitàries fora dels recintes esportius i en la vida domèstica.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.