El At. Baleares a la Fira de l´Esport

El President Toni Garau, el Gerent Lluc Martorell i Esteban han visitat l’estand
El Atlètic Balears s’ha estrenat dissabte dematí com a participant en la Fira de l’Esport. Encara que és la XI edició, es tracta de la primera ocasió en la qual s’obre als clubs privats. Començava a les 10h un cap de setmana ple d’esport, diversió i oci en família que no ens hem volgut perdre. El President Toni Garau, el Gerent Lluc Martorell i Esteban han visitat l’estand i Joan Vich ho farà l’horabaixa.

Esteban Muñoz, capità

El capità del primer equip assistia a l’acte i considera que la participació del Club en aquest esdeveniment “és una bona iniciativa per donar-se a conèixer a la illa pels què encara no ens coneixen tant. Com a jugador i aficionat del club aquí som per donar suport”. En els seus dies de vacances reconeix estar “desconnectant d’aquest any complicat” amb la finalitat de tornar amb les piles carregades perquè “amb la predisposició d’Ingo i de la resta del Club estic segur que es farà un bon projecte”.

Així mateix “el balanç d’aquesta temporada és positiu perquè salvem la categoria. Ha estat un any complicat però el Club s’ha assentat en estructura i organització; també en en la feina de futbol base que és molt bo”.

Toni Garau, President

Garau per la seva banda explicava amb gran satisfacció que assistir a un esdeveniment d’aquest calat “ens feia falta perquè ens podem promocionar molt bé. Estam molt contents per l’afluència de nins que estan passant per aquí. Aquí és quan de veres crees  afició”.

Preguntat per possibles incorporacions, el dirigent comentava que “ hi ha moltes negociacions i jugadors que encara estan jugant play offs de Segona i Segona B pel que hem d’esperar una mica més. El caràcter d’Ingo Volckmann és competitiu pel que ell vol que el seu equip també ho sigui. És el combinat perfecte”.

El club blanquiblau compta amb un dels stands més atractius de la fira i també molt dirigit a la diversió dels més petits de la casa. Hi ha  un recinte inflable de futbol 3×3 i una zona en la qual posem a prova la punteria de tots els nins i nines que ens visiten. Només per participar ja tenen un obsequi del Club mentre que els més encertats a la nostra porteria ‘virtual’ reben gorres, camisetes o marxandatge.

BiBi, de 18 a 20h

Un dels moments més esperats del cap de setmana en el punt del Atlètic és la participació del caricaturista BiBi, qui farà un divertit retrat de tots els socis assistents i els nins. Serà dissabte i el diumenge de 18 a 20h

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.