Conveni CD Menorca i Atlètic Balears

Momento de la firma del convenio de colaboración

Fruit de la iniciativa de l’Atlètic Balears d’obrir-se a la societat i en aquest cas de donar a conèixer el nostre club a l’illa de Menorca, ahir dimarts es va signar un conveni de col·laboració entre el CD Menorca i l’Atlètic Balears amb la finalitat de crear nexes d’unió entre ambdues entitats amb duració inicial d’una temporada, però amb intencions de perdurar al temps i de donar estabilitat al conveni.

Aquest conveni no neix de la casualitat ni improvisació, sinó de la feina constant que s’ha fet des de la direcció tècnica del futbol base de l’Atlètic Balears amb el CD Menorca els darrers mesos.

Partint del tracte d’igualtat entre ambdós clubs on uns i altres podrem aprendre i millorar en molts aspectes esportius i socials, volem que hi hagi una relació amigable i de contacte habitual entre el CD Menorca i l’Atlètic Balears. Es vol que els jugadors de major projecció del CD Menorca puguin acudir a entrenaments de l’Atlètic Balears a les instal·lacions del camp de futbol de “Son Malferit” varies vegades per temporada, i també entrenadors del CD Menorca venguin a realitzar entrenaments amb els equips blanc-i-blaus. El desig tant del CD Menorca com de l’Atlètic Balears, es que al primer equip i al juvenil de divisió d’honor de l’Atlètic Balears puguin jugar-hi els millors jugadors de l’illa germana.

Cal recordar que a l’Atlètic Balears hi han passat els darrers anys diversos jugadors menorquins com el cas de Pedro Capó, Ignasi Dalmedo, Manu Farrando, Sergi Serra, etc.

Igualment, el CD Menorca i l’Atlètic Balears podran organitzar clínics, campus, conferències de manera conjunta tant a Menorca com a Mallorca, de temàtica esportiva oberta a tota la societat.

La trobada va iniciar-se amb la visita a les instal·lacions a l’Estadi Maonès de les instal·lacions modèliques del CD Menorca i posteriorment es va du a terme la firma del conveni de col·laboració.

Volem agraïr des d’aquestes línees el tracte rebut per Angel Rio president del CD Menorca, per tota la seva directiva i també per Marcial Pérez, director esportiu del club. La visita d’ahir a l’illa de menorca de l’expedició blanc-i-blava va ser rebuda pel CD Menorca amb moltíssima hospitalitat. Per part de l’Atlètic Balears van anar Lluc Martorell, com a gerent i representant del Consell d’Administració, Jaume Fuster com a responsable del futbol base, Joan Bibiloni com a director tècnic del futbol base, i els jugadors Esteban Muñoz i Joan Vich del primer equip.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.