Las peñas del Barça se reúnen en Menorca

Reunión en Menorca

Les penyes de Menorca se varen reunir la passada setmana en la seu social de la PB Menorca, comptant amb la presència del secretari de la Federació (Oscar Escoda) i amb el vicepresident (Toni Gonyalons). Hi foren presents les penyes de Maó-Menorca, Ferreries, Alaior, Es Castell i Ciutadella. Va ser una reunió molt profitosa i dinàmica on es van tractar diferents temes i cada president va poder expressar-se sobre el que van transmetre tant el secretari com vicepresident de la Federació.

Per altra part, aquest dijous dia 5 hi ha Assemblea general Extraordinària de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, serà a les 20 hores en la seu de la PB Manacor (Bar Can Lliro, carrer Joan Lliteres, número 42), amb el següent ordre del dia:

1-Identificar les Penyes assistents.

2-Firma de l’acta anterior.

3-Adhesió de la Federació de Penyes Futbol Club Barcelona de les Illes Balears a la Confederació de Federacions del Futbol Club Barcelona

4-Esborrany de entrades per penya per finals

5-Revisió de comerços adherits(funcionament).

6-Torn obert d’intervencions

 

S. Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.