La PB Els Tamarells amb Mariona Caldentey i el FC Barcelona femení

PB els Tamarells con el Barça femenino

El passat cap de setmana el dedicàrem a donar suport a l’equip femení del FC Barcelona i més concretament a la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey, que per primera vegada visitava Mallorca i al seu ex equip vestida de blaugrana.

L’horabaixa del dissabte acudírem a l’hotel de concentració, on ens va rebre la delegació del club encapçalada pel directiu Xavier Rieiro i l’entrenador Xavi Llorens. Tinguérem ocasió d’estar una estona amb l’equip, conversar amb les mallorquines Virginia Torrecilla i Mariona Caldentey, així com férem entrega d’uns obsequis tant a les jugadors com als representants del club.

El diumenge, més de cinquanta socis es desplaçaren al Coll den Rebassa per viure en directe el partit Collerense – FC Barcelona. Na Mariona va començar a la banqueta i el partit fou molt igualat, l’equip mallorquí ho va posar molt difícil. A manca de mitja hora per acabar va entrar la felanitxera, i quan només faltaven dos minuts per acabar el partit, na Mariona aprofitava una centrada des de la dreta per a rematar a porteria i anotar l’únic gol de l’encontre, que donaria els tres punts al Barça. Lògicament amb esportivitat la felanitxera no va celebrar el gol, marcat davant el seu ex equip, i que durant molts d’anys l’ha formada com a jugadora. Després del partit les jugadores del Barça s’acostaren a les graderies per fotografiar-se amb la multitud de seguidors que acudiren a animar-les. Fou el cap de setmana somiat, poder tenir una sòcia felanitxera, jugant en el Barça, i poder-la veure marcar el gol del triomf. No sé pot demanar més que desitjar-li tots els èxits en el futur. Enhorabona, crack.

La Junta Directiva

 

S. Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.