Els trofeus del mundial de futbol i les Eurocopes de 2008 i 2010 ja es poden visitar al Consell d’Eivissa

Els trofeus del mundial de futbol i les Eurocopes de 2008 i 2010 ja es poden visitar al Consell d’Eivissa

El Consell Insular acull a partir d’avui els trofeus Mundial de Futbol 2010 i de les Eurocopes de 2008 i 2010, títols aconseguits per la selecció nacional absoluta. Així ho ha explicat avui el president d’aquesta institució, Vicent Serra, qui ha estat acompanyat del conseller d’Esports i Joventut, Rafa Triguero; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard; la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Mar Sánchez; el delegat federatiu d’aquesta disciplina a Eivissa, Vicent Bufí, i dos representants de les associacions ADAS-Aspanadif i AEMIF.

Aquesta exposició, que es podrà visitar fins el proper dimecres, precedirà el partit internacional que es disputarà el mateix dia entre les seleccions espanyola i l’italiana sub-17.

En aquest sentit, Serra ha destacat la importància de l’esdeveniment “donada la dificultat de portar dos equips d’aquesta categoria a l’illa”. El president, que ha animat tothom a assistir-hi, ha posat de relleu el caràcter solidari d’aquest, ja que es destinarà la recaptació de les entrades (2 euros a mode de donatiu) a les associacions sociosanitàries esmentades.

La decisió de cobrar una entrada simbòlica respon a la voluntat de les dos institucions organitzadores (Consell i Ajuntament d’Eivissa) d’aprofitar un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques per conscienciar la població de la important tasca que porten a terme les associacions, a més de aprofitar per recaptar fons per recolzar la seua feina.

Noudiari.es

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.