Torrada Prebenjamí i benjamíns A i B del At Baleares

Torrada de los Prebenjamines y Benjamines del At Baleares

Seguint amb els actes d’aquest inici del mes de novembre, l’Atlètic Balears ha volgut convidar a jugadors i pares i mares dels equips del prebenjamí i benjamí A i B, perque una vegada acabat els respectius entrenaments, poguesin disfrutar unta torrada al camp de fútbol de Son Malferit. A la torrada també hi han estat tots els entrenadors i ajudants d’aquests 3 equips del nostre futbol base.

Ha estat una festa per tothom, on han disfrutat grans i petits d’un agradable vespre degustant les hamburgueses i frankfurts. S’ha aprofitat també per anar coneixent-se una mica més els pares i tots els responsables del futbol base del club. Hem pogut veure els dos coordinadors del club, Toni Muñoz i Juanjo Ramos, com igualment el director tècnic del futbol base Joan Bibiloni. Com no podía ser d’un altre manera, també ha estat present l’entrenador del primer equipo de 2ªB Nico López.

Amb aquesta segona torrada, es vol potenciar tot el caire social d’aquest gran club i entre tots fer un club cada dia més gran i més humà.

Cal recordar que una peça clau al nou projecte d’Ingo Volckman i Guido Koenig, es tot el futbol base de l’entitat, ja que volen potenciar-lo al màxim, per dotar d’estabilitat i futur al nostre club.

 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.