Exito en la torrada y Glosat Solidari de la PB els Tamarells

Exito de la cena torrada solidaria

Més de 200 persones ompliren el recinte del camp de futbol Es Cavaller de Cas Concos per a participar en la torrada i glosat solidaris, a benefici d’Aproscom, organitzats per la PB Els Tamarells, la SE Cas Concos i l’Associació de Mestresses de Casa.

Després de la torrada els assistents gaudiren d’un magnífic glosat a càrrec dels artistes de la nostra terra, Maribel Servera i Mateu Xurí, que feren les delícies dels presents amb les seves composicions orals. Durant la vetllada es varen rifar un lot de botelles de vi de les bodegues d’Andrés Iniesta, un quadre obra de l’artista Maria Immaculada Bordoy, dues entrades per anar a veure el FC Barcelona en el Camp Nou, i un quadre de l’artista Antònia Rosselló.

El punt culminant fou l’entrega de la recaptació final que va pujar a 1.875 euros., quantitat que fou recollida per Pere Suñer, president d’Aproscom, a mans d’Agnès Tous, presidenta de l’Associació de les Mestresses de Casa, Marc Lladonet, vicepresident de la PB Els Tamarells, i Jaume Rigo, president de la SE Cas Concos. En la nostra entitat estem encantats, una vegada més, de mostrar el caire més solidari, i poder ajudar a les persones o associacions que més ho necessiten.

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.