L’Ajuntament de Sa Pobla presenta la remodelació del camp de futbol de gespa artificial als usuaris

Autoridades y directivos

Membres del Consistori, la junta de la U.D. Poblense i diversos futbolistes acudiren al Poliesportiu Municipal de sa Pobla per tal d’inaugurar la nova remodelació del camp d’herba artificial. “Les noves instal·lacions deixaran de ser un perill pels usuaris, ja que amb els anys presentava desperfectes que dificultaven la pràctica esportiva”, va comentar el batle de sa Pobla, Biel Serra.

El projecte ha consistit amb l’adequació del ferm per igualar els pendents pel desallotjament de l’aigua; ja que aquest era un dels grans problemes que ocasionava desperfectes pel deficient drenatge. La gespa ha estat substituïda per complet per una de més consistència i durabilitat per a la pràctica esportiva. Cal recordar que els pans d’herba vells van ser venuts a particulars.

Per altra banda, del total de la inversió, mitjançant un conveni, la Federació de Futbol de les Illes Balears, ha aportat 90.000 euros per a les obres. A canvi la Federació podrà emprar les instal·lacions, sempre i quan avisi amb un temps prudencial i aquestes no es trobin ocupades. “Creiem que es tracta d’un acord excel·lent perquè suposa una part important dels diners que el Consistori ha gastat en la millora de la zona”, declara el regidor d’Esports, Joan Bernat Soler.

L’actuació total sobre aquesta infraestructura compta amb una partida pel reemplaçament de la gespa artificial de quasi 300.000 euros. A més al poliesportiu es té previst la remodelació i l’embelliment del pàrquing i l’entrada al recinte i la impermeabilització de la graderia del camp de futbol gran.

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.