Acord d´esponsorització del CE Santanyí

«acord d’esponsorització CE Santanyí».

El passat dia 12 d’agost al Restaurant Alchemy de Santanyí el president del Club Esportiu Santanyí, Bernat Picó Torres, tancà un dels acords d’esponsorització més importants dels darrers anys per al futur del Club santanyiner.

Després del descens de categoria de Tercera a Preferent i de les moltes dificultats de la temporada passada, Bernat Picó ha centrat els seus esforços en estabilitzar l’economia del Club, assegurant l’entrada del capital econòmic necessari per aconseguir fer front a la temporada que està a punt de començar.

Les negociacions del Club s’han centrat tant en la continuïtat de Marcador Internacional com esponsor principal de l’equip de Preferent, així com la recerca d’un nou esponsor que fes possible la desitjada estabilitat i que ho ha trobat en l’empresa santanyinera Temaebsa Serviobres, SL.

L’acord a tres bandes que ha aconseguit el Club és per una temporada amb possibilitat de pròrroga i que afectarà a l’equip de Preferent dirigit per Juan Carlos Vicens.

L’entesa arribà amb la presència del president de l’entitat, Bernat Picó, l’entrenador de l’equip de Preferent, Juan C. Vicens, Àxel Torres director i presentador de Marcador Internacional a Radio Marca i Mateu Escales de l’empresa Temaebsa Serviobres, SL

CE Santanyí

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.