Comença la temporada per al Regional CCE Sant Lluis

CCE Sant Lluis de Regional

El CCE Sant Lluís Regional 2014/2015 a començat avui a rodar per estrenar la temporada en curs i amb vistes a l’inici de competició Copa que, segons fonts no oficials, arrenqués a mitjans de setembre.

La plantilla a falta de confirmar alguna incorporació més estarà formada pel gruix de jugadors de la temporada passada i amb les incorporacions de Loren Torrus i Miguel Pablo Román (CF Sporting de Mahón), Enrique Pacheco (CD Menorca) i Jonathan San Jose (Inactiu ). També han iniciat avui la pretemporada diversos jugadors que hauran de convèncer al cos tècnic, com són Maykol Giráldez (Norteño CF), Jesús Llabrés (UD Mahón), José Luis Soret (CCE Sant Lluís juvenil) i Borja Doblado(Inactiu) així com també quatre jugadors en edat juvenil (Toni Vinent, Txemi Martinez, Santi Romero i Cristian Triay) que a priori seran jugadors de la plantilla entrenada per Pedro Palliser però que al llarg de la temporada tindran sens dubte la seva oportunitat com ja ho van fer l’any passat.

A dia d’avui la plantilla queda formada pels següents jugadors:

Santi Quevedo i Jonathan San Jose (Porters)

Carlos Seguí, Álvaro Rotger, Raúl Olives, Joan Orfila, Miguel Pablo (Defenses)

Loren Torrus, Migue Coll, Isaïes Pons, Alberto Salvador, Enrique Pacheco, Zouhir Essounani, Joan Solà (Migcampistes)

Manu Herrera, Joshua Tortolero (Davanters)

El cos tècnic seguirà estant format per tercera temporada consecutiva per José Ángel Moyano (Entrenador), Lorenzo Rotger (Ajudant), Pere Triay (Delegat) i Jordi Sintes (Fisioterapeuta).

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.