El At Baleares evita la disolución

Imagen de la junta general de accionistas del Atlètic Balears celebrada ayer en las instalaciones de la Federació Balear de Petanca. Foto UH

La Junta General d’Accionistes de l’Atlètic Balears SAE, amb la presència de l’administrador concursal, ha elegit avui horabaixa el següent Consell d’Administració, que, a partir d’avui, regirà el futur de l’entitat:

Toni Arnaiz Puigerver

Sion Rotger Bauzá

Gori Matamales Garcia

Joan Palmer Llabrés

Joan Mascaró Font

Es tracta, tots ells, de persones que mantenen una llarga trajectòria d’estima i feina per l’entitat. És de destacar que avui era una fita cabdal pel futur de l’Atlètic Balears, ja que de no haver-se designat aquesta tarda un nou Consell d’Administració que dirigís la SAE durant el difícil moment pel que passa, l’administració concursal hagués procedit a la immediata dissolució i liquidació de l’entitat per manca d’òrgan directiu. Significar que el nou Consell d’Administració ha designat com a portaveu dels seus acords i de l’entitat a l’advocat del Club, Toni Bennàssar, que ja venia fent aquestes funcions de forma oficiosa en el marc del procés concursal en què està immersa l’entitat blanc-i-blava.

 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.