Crónica Preferente: CD Menorca 2 – 1 CCE Sant Lluis

Maleït descompte

Alineaciones:

CD Menorca: Antonio Egea, Sergi Ametller, Omar Gomez, Jordi Segui, Victor Finestres, Jonathan Perez, Francisco Cardona, Guillermo Mas De, Pedro Guarino, Pedro Rafael Clavijo y Rupert Michael Thomas.

Sustituciones: John Cristopher por Victor Finestres (min.10) y David Manuel por Pedro Guarino (min.76)

CCE Sant Lluis: Juan Sola, Antonio Sastre, Joan Orfila, Jose Manuel, Miguel Capo, Gabriel Llabres, Isaias Pons, Elliot Galan, Miguel Angel, Zouhir Essounani y Santiago R Quevedo.

Sustituciones: Alberto Salvador por Zouhir Essounani (min.66), Miguel Gomila por Miguel Angel (min.74), Francisco Miguel por Joan Orfila (min.76) y Pedro Javier por Jose Manuel (min.83)

Goles: 0-1 Gabriel Llabres (min 1), 1-1 John Cristopher Mercadal Stevenson (min 44) y 2-1 John Cristopher Mercadal Stevenson (min 88)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Jose Paul Esteve Hind y Jose Albiol Payeras.

Tarjetas: Jonathan Perez (amarilla, min 15), Pedro Rafael (amarilla, min 49), Sergi Ametller (amarilla, min 49) y Rupert Michael (amarilla, min 89) para el CD Menorca. Miguel Capo (amarilla, min 44), Antonio Sastre (amarilla, min 53), Jose Manuel (amarilla, min 56), Miguel Angel (amarilla, min 68) y Santiago R Quevedo (amarilla, min 88) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un nou tant sobre el minut 90 noqueja per quarta vegada en el que portem de Lliga al conjunt entrenat per Jose Ángel Moyano . Els lluisers que van merèixer molt més veure com de nou la sort els era esquiva amb el gol de Johnny al minut 90 . CD ; Migjorn , UD Mahón , CF Sporting de Mahón i ara CD Menorca , han aconseguit doblegar el CCE de la mateixa manera , un cop moral que de nou ha de servir per fer madurar al conjunt blavós.

Es posava el partit molt aviat de cara per als interessos visitants , Bili quan el rellotge marcava els 30 segons batia de vaselina a Egea després d’una excel · lent jugada combinativa en què el davanter lluiser posava per davant als seus. Cap, demanaven tots per saber administrar l’ mínima avantatge en els 89 minuts que quedaven per davant, millor començar així però amb prudència per no caure en errors o relaxació .

Els locals per la seva banda no acaben d’ajustar la seva entramat defensiu per llevar-se el domini lluiser de sobre que anava sent cada vegada més clar i arribant fins i tot a disposar de dues oportunitats de matar el matx . En les dues , el mà a mà d’Elliot amb Egea queia del bàndol blaugrana amb dues intervencions de mèrit del porter menorquinista que es va convertir en l’heroi per als seus.

Però aquesta vist que els finals de cada part no sentin bé als de Moyano , que veia com els de Llabrés igualaven el partit en l’única ocasió que van gaudir en tot el primer temps amb una rematada de John que aconseguia batre Santi en l’afegit del primer acte .

El gol psicològic , deixava la segona part molt oberta . Els de Maó entraven millor en el segon temps que els lluiser que estaven realitzant un gran partit tot i el tempteig que indicava el lluminós . Els dos conjunts buscaven amb insistència l’àrea contrària , un xut llunyà d’Elliot que detenia en dos temps Egea era el primer avís a navegants . Qui més a prop va estar de posar-se per davant van ser els de Llabrés que enviessin una pilota a la fusta en el 81 després d’un xut lateral obra de Bobby .

Tot feia indicar que el repartiment de punts ero el millor per a tots dos però en aquestes que es va produir la jugada determinant del partit . Pilota que perd Capó al centre del camp després falta no assenyalada pel col · legiat , la pilota que arriba als peus de Johnny que mana el seu xut per tot l’escaire de Santi . Gerro d’aigua freda per als interessos visitants i nou dejavu en les seves ments .

Però si la sort li havia estat esquiva amb aquesta última jugada no acabaria aquí . Últims tres minuts de setge constant lluiser que van fer desesperar encara més als jugadors de Moyano . Falta llançada per Toyo que toca lleugerament al cap de Capo però un inspirat Egea tornava a enviar a córner . Servei de córner que se’n va fora per poc executat per Pedro i rematat sol per Bili .

Final del partit i cares llargues per als lluisers que tot i el partit realitzat van veure com de nou el seu esforç no va trobar recompensa .

CEE San Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.