Reposta del regidor d´esports del ajuntament de Montüiri al grup de joves

.

Hola, soc l’actual regidor d’esports i voldria deixar ben clar, que si la falta de suport institucional es refereix a l’ajuntament de Montuïri, es totalment fals, ja que del 2011, darreres eleccions i fins ahir, dijous dia 20, ningú havia vingut a parlar amb nosaltres per sol·licitar la nostre col·laboració o suport.

Ahir varem rebre la visita d’uns representants d’aquest grup de joves, per comunicar-nos oficialment les seves intencions de formar un nou club, el qual tindrà un equip de amateur de regional.

El Sr. Batle (Jaume Bauça) i jo mateix (Biel Nicolau), varem optar per convocar una reunió al mateix vespre per intentar que aquest equip formes part de l’actual club, tal com ja va existir anteriorment sense cap dificultat ni una, i amb l’única intenció d’unir i no separar una mateixa activitat, ja que creiem que sempre es més beneficiós per tots.

Al final, han pres la decisió de formar el nou club, per tant, nosaltres ens posa’m al seu servei amb lo puguem ajudar i desitjar-los lo millor amb aquesta nova etapa esportiva que volen emprendre.

Sort i Ànims al·lots !!!

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.