Un grup de joves vol fundar un nou equip de futbol a Montuiri

Campo de Montuiri

Un grup de joves montuïrers afeccionats al futbol fa passes per crear un nou equip amb la intenció de poder jugar a Montuïri. Aquestes gestions es porten a terme davant la manca d’acord amb el CE Montuïri per crear un equip de regional.

L’any passat hi va haver negociacions entre aquest grup de joves i el club però no es va arribar a cap a solució per qüestions econòmiques i, segons els joves, per manca de suport institucional. A més, abans de començar l’actual temporada, semblava que l’equip del CE Montuïri estaria format per joves de la vila però pocs abans de començar la competició la directiva canvià de criteri i decidí fitxar jugadors externs.

El fet ha obligat els joves del poble a no jugar o cercar un lloc en equips dels municipis de veïnat. Serien aquests els principals impulsors del nou equip que actualment cerca patrocinadors i pareix que es podria anomenar Atlètic Montuïri.

esBinerbo.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.