Jornada solidària de reforestació de les penyes barcelonistes de les Illes Balears a la Serra de Tramuntana

Foto de Familia

Aquest dissabte les penyes barcelonistes de les Illes Balears, amb la coordinació de la Federació de Penyes i de la Conselleria de Medi Ambient, varen dur a terme una jornada solidària de reforestació de la Serra de Tramuntana, en les zones que foren lamentablement devastades pel greu incendi del passat estiu.

Foren pràcticament un centenar de penyistes que formaran el contingent dissabte i que partiren a les 9 del matí de davant l’Ajuntament d’Andratx. Hi havia representació de les penyes de Sa Indioteria, Andratx, Binissalem, Els Tamarells, Sineu, Llubí, Sa Pobla, Peguera, Porreres, Alcúdia i Sóller, entre d’altres. Els penyistes balears deixaren sembrades més de quatre-centes espècies entre pins, ullastres i matoll, en la zona de Ses Basses cap a La Trapa. Fou una jornada molt positiva, només lamentar la caiguda d’una penyista de la PB Sa Indioteria, que va caure i es va trencar el turmell, ahir dilluns fou operada i va millorant. Esperem que es recuperi el més aviat possible.

Des de la Federació de Penyes es vol donar suport i continuïtat a aquest tipus d’activitats solidàries i benèfiques, destacant la nostra sensibilitat cap a la recuperació d’un tresor com és la Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat.

 

S. Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.