La candidatura Més per Ses Penyes guanya les eleccions a la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears

Candidatura

Benvolguts amics:

Ens congratula informar-vos que la nostra candidatura «Més per Ses Penyes», encapçalada pel president de la Penya Blaugrana d’Alcúdia Antoni de Lluc Vallespir ha estat la que ha aconseguit més vots en les eleccions a la junta directiva de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, celebrades aquest matí en la seu de la Penya Barcelonista d’Inca.

Han votat un total de 30 penyes de les 32 censades en la Zona 18 (Illes Balears). 15 dels vots han estat per la nostra candidatura, per 14 de la candidatura encapçalada pel president de la Penya Barcelonista de Maria de la Salut Pere Jordà. S’ha enregistrat un vot en blanc.

Des de la nostra candidatura volem agrair les penyes que ens han donat la confiança per a gestionar la representació de totes les penyes pels propers quatre anys, i les que s’han decantat per l’altra opció, deixar ben clar que governaren per TOTES les penyes, per les 32 penyes.

Donar les gràcies a tots els representants que han votat, bé presencialment bé per correu, en una jornada democràtica on s’ha demostrat que totes les penyes han estat a l’alçada que les pertocava.

Anirem creant compte de correu electrònic, compte de facebook. lloc web i grup de whatssapp, a nom de la Federació i per a totes les penyes: amb els que ens mantindrem en contacte.

Rebeu tots una cordial salutació.

Sebastià Oliver Bennàsar

Àrea de Comunicació «Més per Ses Penyes»

Sebastia Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.