Avui coneixem a n’en Rafa, entrenador dels Benjamins del Dosa

Benjamin dosa Foto Hernando

«PER JO LA CATEGORIA BENJAMÍ ÉS LA MÉS ESPECIAL»

En Rafa sí que és un home de club. Du 14 temporades seguides al DOSA CF; al primer any va entrenar prebenjamins i els va dur fins a infantil per després agafar els benjamins i entrenar-los fins a aleví. I d’ençà, sempre ha entrenat els benjamins del DOSA CF, «sa categoria més especial per jo», ens diu.

En Rafa, que de jovenet va jugar al Penya Orient i després com a aficionat, ens diu del seu grup de benjamins d’aquesta temporada que són un grup de fillets «que de tot d’una els agafes carinyo, i amb ells m’ho pas molt bé», ens conta dels seus 18 jugadors (tots mascles per cert).

Els benjamins del DOSA CF entrenen els dimarts i dijous de 18:30 a 19:45 hores i juguen normalment els dissabtes matí. En aquesta temporada en curs, segons en Rafa, els objectius són clars: «Crear un grup d’amics que es tinguin confiança i comencin a agafar responsabilitats; i una feina molt important també a fer amb els pares, que intentin fer una pinya per recolzar als fillets». Ja en la vessant futbolística, el veterà entrenador comenta que «el més important enguany és la col·locació dins del terreny de joc, i als partits, que quan acabin estiguin contents del que han fet».

Fent un repàs als seus anys al club ciutadellenc, en Rafa assegura que al DOSA CF «hi estic ben orgullós. La filosofia del club és impresionant, gràcies a la directiva, que fa una feinada, i sobre tot als coordinadors que hem tingut als darrers anys».

 

Dosa

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.