Xavi (Capitá): «Algun día es girará la truita i crec que diumenge a Maó «Muarem» a cal Menorca»

Xavi Capitá del Dosa

El gran capità del DOSA CF de la LLiga Nacional juvenil, Xavi Servera, ha volgut donar la cara en aquests moments tan complicats per a l’equip, sense haver puntuat encara quan es duen més de tres mesos de competició. En Xavi du 11 anys al Dosa CF i per a ell, la gran feinada que fan als entrenaments no ha donat encara els seus fruïts: «Encara no ens ha bastat per puntuar, però i tant que seguim creient que algun dia la truita es girarà. Del primer entrenament a avui el progrés és inmens», creu.

En Xavi no amaga però que veu un vestidor «desanimat després de cada partit, com el darrer amb el Penya. Però després arriba el dilluns i veus als 24 jugadors de l’equip disposats a lluitar altre vegada. Ser la jornada 11, sense cap punt, i que els jugadors lluitin cada dia ja és una victòria pel Dosa CF».

Per al capità ciutadellenc, que al darrer partit davant al Penya els va faltar «creure que podem guanyar i confiança», en el partit d’aquest diumenge a cal Menorca es viurà «una altre guerra, contra un equip que també està en la lluita pel mateix objectiu. Vist el darrer derbi, tots creim que aquest cap de setmana ‘muarem’. La motivació ara per ara està al cent per cent».

 

Redacción
Dosa

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.