Crónica Juveniles Menorca – Copa (Grup A): CCE Sant Lluis 2 – 0 Dosa

Alegria continguda

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Bruno Emendatori, Victor Carreras, Joaquin Tuduri, Adria Torres, Jose Esteban Suarez, Oscar Moreno, Jose Miguel Martinez, Guillem Sintes, Antoni Vinent y Santiago Romero.

Sustituciones: Jordi Bosch por Antoni Vinent (min.66), David Morente por Oscar Moreno (min.70), Eric Victory por Santiago Romero (min.78) y Alex Gonzalez por Victor Carreras (min.80)

Dosa: Juan Manuel, Cristian Villalonga, Aaron Orfila, Gullem Martin, Guillem Florit, Borja Soler, Ignasi Cortes, Marcos Rodriguez, Joan Segui, David Grabiel y Aitor Bonet.

Sustituciones: Aniceto Bosch por David Grabiel (min.55), Marc Llufriu por Marcos Rodriguez (min.55), Nicolas Gonzalez por Gullem Martin (min.74) y Antoni Benejam por Cristian Villalonga (min.74)

Goles: 1-0 Antoni Vinent (min 50) y 2-0 Santiago Romero (min 74)

Árbitro: Antonio Gomez Varo.

Tarjetas: Antoni Vinent (amarilla, min 17), Victor Carreras (amarilla, min 77), Adria Torres (amarilla, min 79), Jose Esteban (amarilla, min 82) y Eric Victory (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis. Marcos Rodriguez (amarilla, min 40), Gullem Martin (amarilla, min 50), Aaron Orfila (amarilla, min 82) y Ignasi Cortes (amarilla, min 90) para el Dosa.

Comentario:

Un gol de penal de Toni Vinent i un altre de Santi en una contra molt ben portada pel CCE decanto clarament el partit per al quadre juvenil de Pedro Palliser en la que era la segona jornada de Copa al grup A on després de la victòria aconseguida aquest dissabte pel CCE davant el Dosa CF, un recent descendit amb clares idees de tornar a estar a Lliga Nacional, li atorga la primera plaça en solitari del seu grup després de repetir resultat amb respecte a la primera jornada.

Però no tot va ser bufar i fer ampolles per als locals, van trigar una mica més de 15 minuts en adonar-se que el seu rival venia a emportar-se els tres punts de Ses Canaletes i que el ritme de partit havia de ser alt. Els ciutadellencs van portar clarament la batuta en els priers instants, arraconant amb una intensitat molt alta als blaus en el seu propi camp i sent amos i senyors dels primers compassos del partit.

Sense gaudir de tot just ocasions de perill, els de Jose Antonio Pons, aprofitaven les indecisions en zones defensives dels locals per almenys mostrar sensació de perill encara que sense arribar a disparar entre els tres pals.

No va ser fins passat l’equador del primer temps quan els locals es van anar acostant a la meta defensada per Barba. Un parell de tirs des de fora de l’àrea i un cop de cap de Quimi després d’un servei de córner van ser els acostaments més clars del primer temps del CCE.

Els minuts de descans van asseure molt bé als lluisers que van sortir al verd amb un altre xip en la seva ment i amb una intensitat i ambició diferent al del primer temps. Els visitants ja no es trobaven tan còmodes i poc a poc van perdent el control del partit a favor dels de Palliser que van ser veient més a prop el meta Barba.

Una gran passada en profunditat per Guiem que acabo en pena màxima va ser l’oportunitat que esperaven els blaus per posar una mica de terra pel mig. Toni Vinent, va superar a Barba i el 1-0 pujava al caseller local.

Només havien passat cinc minuts de la represa i l’avantatge esqueia a un CCE que s’anava deixant anar per trobar el joc combinatiu que buscava des de l’inici. El partit estava obert, la força física i velocitat a la zona davantera dels visitants no afavoria als interessos locals que tornaven a sentir pressionats pels de Pons.

Però una excel · lent contra al minut 74 ben finalitzada per Santi donava molta més avantatge als de Ses Canaletes que van afrontar els últims instants amb la sensació que quedava poc per vovler a vèncer.

Només una excel · lent parada de Cristian a xut de Llufriu ja amb el temps complert inquiet el resultat final encara que l’aparició del porter local va donar al trast amb les intencions ciutadellencas.

Fotos de Cristina Rodríguez.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.