Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 2 CE Alaior

CCE Sant Lluis: Santiago R Quevedo, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Isaias Pons, Pedro Javier Olives, Miguel Gomila, Juan Sola, Miguel Capo, Gabriel Llabres y Elliot Galan.

Sustituciones: Raul Olives por Carlos Segui (min.45), Cristobal Galvez por Miguel Gomila (min.45), Zouhir Essounani por (min.45) y Francesc Josep por Alvaro Rotger (min.56)

CE Alaior: Jaime Alejo, Pedro Barber, Jaime Marti, Bartolome Huguet, Sergio Pons, Isael Andres, Juan Villalonga, Juan Pulido, Jonatan Segui, Basilio Enrich y Gerard Fuguet.

Sustituciones: Marc Sintes por Basilio Enrich (min.55), Alejandro Sintes por Jaime Marti (min.66), Salvador Roman por Isael Andres (min.76) y Francisco Javier por Pedro Barber (min.83)

Goles: 1-0 Elliot Galan (min 12), 1-1 Gerard Fuguet (min 18) y 1-2 Alejandro Sintes (min 88)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Ivan Bermudez Gonzalez y Daniel Mercadal Stevenson.

Tarjetas: Jose Manuel (amarilla, min 31), Miguel Capo (amarilla, min 61) y Elliot Galan (amarilla, min 67) para el CCE Sant Lluis. Pedro Barber (amarilla, min 67) y Salvador Roman (amarilla, min 89) para el CE Alaior.

S’aturar la ratxa positiva del conjunt Regional , dues victòries de dos partits disputats , davant d’un CE Alaior que va realitzar un gran partit i que va merèixer el que va aconseguir . Els locals podien haver decantat el partit a favor seu a poc per al final amb una clara ocasió d’Elliot que el travesser va repel · lir .

Es va iniciar el matx amb un quadre albinegre pressionant molt a dalt i incomodant l’habitual circulació de pilota dels locals , que no trobaven la fluïdesa necessària per portar el pes del partit . El aprofitar els de Julián Calçada per fer-se amb la maneta de la trobada , amb un alt ritme de joc , tant en defensa com en atac .

Però els primers a colpejar van ser els de Moyano . Minut 11, arrencada per banda esquerra d’Elliot que desizo de tots els seus oponents per batre d’un xut ras el porter Cardona per posar el 1-0 a l’electrònic. Era una alenada per a aire fresc per als seus que amb el pas dels minuts van veure com els albinegros seguien fidels al seu treball inicial per anar arribant a poc a poc amb perill i claredat a la meta defensada per Santi .

Minut 18 de partit i jugada desafortunada per als lluisers . Passada enrere de la defensa blava per a Santi que en la seva intenció d’aclarir fer impactar la pilota en el davanter visitant Fuguet , deixant a aquest atordit però veient com la pilota s’introduïa a la seva porteria . La jugada tonta del partit posava la igualada.

Fins al descans , els blaus van seguir desapareguts . Moltes imprecisions , mala col · locació i veient com el seu rival havia estat per primera vegada en el que portem de temporada millor que ell.

Es va adonar d’això el tècnic local , introduint tres canvis alhora en el descans per donar un altre aire als seus i buscar la tecla que li donés amb el CCE que es coneixia fins ara.

Els primers minuts ja van tenir un aire diferent als de la primera part . Els de Moyano seguien buscant aquesta fluïdesa ofensiva que els caracteritza però no aconseguien arribar al màxim d’ella . Defensivament havien millorat , però no era suficient . El seu rival feia mèrits per endur-se la victòria . Un tret a la fusta , en un llançament de falta de Fuguet era un seriós avís per als locals .

Però el CCE té pólvora i orgull i en una jugada trenada entre , Bili , Zouhir i Elliot era rematada per aquest últim amb un fort xut amb la dreta que el travesser repel · lia . Era el minut 85 i la victòria va poder caure de costat lluiser .

Però paradoxes de la vida , en una acció posterior , a 2 minuts pel final , Alejandro aprofitava una primera rematada que anava fora del seu company Román , per caçar-lo al segon pal i enviar-lo al fons de la xarxa de la meta de Santi . Gerro d’aigua freda i poc temps per reaccionar .

Van voler els de Moyano buscar la igualada però no era el seu dia , els albinegres van posar molt d’ofici i disciplina tàctica en els últims minuts de partit per emportar-se els tres punts i frenar en sec als de Ses Canaletes .