Entrevista al nuevo coordinador del Dosa CF

Nacho Seguí

En Nacho Seguí, de 27 anys, amb un grau de formació professional d’administració i gestió d’empreses, monitor esportiu i director de temps lleure, és el nou director tècnic del Dosa CF al lloc de Bep Juaneda. Ex jugador del Dosa, Atlètic Ciutadella regional -inclòs va jugar un parell de partits a Tercera- i CE Ferreries regional també, l’any passat es va treure el títol d’entrenador juvenil, i a la vegada va entrenar el Boscos cadet. Ara agafa les rendes del Dosa CF.

-S’esperava que un dia li proposessin aquest càrrec de coordinador del Dosa CF ?

-No, ja que encara que hagués fet una temporada al costat de Bep Juaneda, no ho tenia previst. He dir que la decisió no va ser fàcil perquè sé com funciona aquest món i has d’estar més preparat mentalment que potser professionalment. El que me va acabar de decidir va ser la confiança de la directiva i el recolzament final de Juaneda. I per seguir treballant el que va començar ell.

-Sabem que és de l’estil de feina de Juaneda. Seguirà el seu camí de ruta ?

-Ningú és igual en aquesta vida, però la idea de feina que va implantar en Bep Juaneda és molt acord amb el que cerca el club, i és potser el que el fa tant especial. Un club petit, humil però gros de valors, treballar en equip, respecta, generositat, confiança, en els quals transmetem als nostres jugadors; volem que quan hagin acabat al Dosa tinguin les eines i estiguin preparats no només per ser jugadors de futbol, sinó per enfrontar-se a la vida. Aquesta és i serà la ruta a seguir i l’objectiu de tots els qui treballem en aquest club.

-Quines seran aquest pròxim curs 2013-2014 les prioritats al Dosa CF?

-Sobreviure un any més a nivell de club ja que la cosa està bastant malament i costa molt mantenir-lo. Però la feina d’aquesta junta és molt bona; he de dir que les persones que la formen són extraordinàries, feineres, constants i sacrificades. I seguir millorant esportivament educant i ensenyant als nostres.

-L’equip juvenil de Lliga Nacional ha patit baixes… Hi ha novetats pel proper curs ?

-Més que patir baixes, són jugadors que se’n van estudiar a fora o han acabat de juvenil. De la plantilla de l’any passat encara queden jugadors que aquesta temporada seran molt importants ja que tindran l’experiència. I tenim els qui acaben de cadets que aquest any els hi tocarà un salt important, però que tenen tota la confiança nostra per encarar aquesta temporada. Serà una plantilla quasi bé cent per cent amb gent del Dosa.

-Serà un any complicat no el 2013-14 per la salvació de l’equip juvenil ?

-Cada any és complicat, i cada any que hem salvat la categoria, i ens salvam amb jugadors que hem criat i ensenyat, i açò té moltíssim de mèrit. Aquest patiment de cada any fa que els jugadors visquin experiències molt bones; saben que és sofrir i saben que per aconseguir cosa s’hauran d’esforçar. Fos fàcil no tindria tant de mèrit no? Hem de confiar amb l’equip, i saben que no tenen cap pressió de res. Simplement s’han de divertir, experimentar i donar-ho tot per fer-ho possible.

-Per acabar Nacho, veus viable tants d’equips menorquins a la Lliga Nacional o no ?

-Jo seria partidari de formar un equip potent de tots els jugadors de Menorca, com una selecció. Cosa que és bastant complicada perquè hi ha molts factors, però seria lo ideal I més per com està la situació econòmica en aquests moments. És molt difícil mantenir a tants equips.

Dosa CF

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.